Tip na darček -  zážitok - radosť na trikrát!
Autor: kancelaria Kategória: Zo života cestovky Pridané: 07.11.2018

Tip na darček - zážitok - radosť na trikrát!

Lámete si hlavu nad tým, čo dať svojím blízkym na Vianoce, keď všetky veci, čo potrebujú, už majú, ale predsa ich chcete potešiť niečím originálnym? Ak im chcete darovať niečo, na čo nikdy nezabudnú, darujte zážitok. Poteší hneď na trikrát!

Prvýkrát sa obdarovaný poteší, keď darček rozbaľuje. Predstavte si to - mama a otec si rozbalia obálku s darčekovým poukazom na zájazd do jeho/jej vysnívanej destinácie, ktorý sa bude konať o pár mesiacov. Isteže prídu otázky, prečo a ako to bude prebiehať, no obavy po chvíli vystrieda radosť z toho, že poznáte skutočné túžby svojich blízkych a ste ochotní niečo urobiť pre to, aby sa mohli splniť. Ako sa bude termín pobytu približovať, cestovatelia si budú študovať históriu krajiny, pozerať dokumenty, čítať články a kdekoľvek započujú meno destinácie, hneď sa im vybaví, že tam onedlho pôjdu.

“Druhá radosť” nastáva keď obdarovaný prežíva darovaný zážitok na zájazde. Vaši najbližší navštívia miesta, o ktorých snívali, my sa postaráme o to, aby si vytvorili tie najkrajšie spomienky. S nami sa budú sa cítiť ako na rodinnom výlete! Veď pozrite samy, ako sa s nami cítili naši cestovatelia, ktorým sme mali možnosť splniť sny. 

Po návrate domov v cestovateľovi zostanú skvelé spomienky, pocity, dojmy, množstvo fotiek a videí, i nových kontaktov so spolucestujúcimi. To je tretia radosť. Zážitky sú niečo, čo vám nikto nezoberie, zostávajú s vami, kým im dovolíte, aby obohacovali váš život. A môžete tak získať niečo, čoho hodnota sa nedá vyjadriť peniazmi...ako povedal jeden z našich klientov, ktorý zakúpil zájazd pre svoju maminu:

"Dobrý deň Stanka,

Veľmi sa im páčilo, mama povedala, že ju to posunulo ďalej v myslení a to bol aj môj cieľ, ešte nikdy neboli v takom meste a navyše v meste kde minulosť a kultúra na vás dýcha na každom kroku. S vami Stanka aj s kolegyňou boli veľmi spokojní, vraj sa veľmi dobre dopĺňate. Teší ma tá náhoda ako som sa k vám dostal a hlavne viete dodržať slovo a dohodu, čo niekedy bola samozrejmosť, ale v dnešnom svete je tej poctivosti veľmi málo, preto si to cením o to viac. Zvládli ste to od A po Z. 

Ešte raz veľká vďaka a budem len odporúčať. 
Veľa zdravia a fajn klientov praje
Oliver"

Naším mottom je “zážitky zostávajú” a berieme to nielen ako peknú frázu, ale hlavne ako záväzok, aby sme sa postarali o to, aby si naši cestovatelia mohli uchovať len tie najlepšie zážitky z ciest. Cestovka vznikla z lásky k ľuďom a našu prácu preto vnímame ako poslanie - postarať sa o vás tak, aby ste na to nikdy nechceli zabudnúť..